Via mijn werkzaamheden voor de Jansen Wijhe website heb ik Ecoplant leren kennen. Ik weet nog goed toen ik een keer bij Jansen Wijhe kwam en aan Koen Jansen vroeg wat heb je nou toch voor de deur staan? “Een Ecoplant”: zei Koen. Vervolgens heb ik dan ook alle Ecoplant informatie op de partnerpagina van Jansen Wijhe gezet en leerde ik Ecoplant nog beter kennen. Mijn naam is Tim Leferink, 24 jaar oud en ik ga voor Ecoplant mij verdiepen in de Festivalbranche namens Festiplant. Daarnaast zal ik de online marketing, social media en websites onder mijn hoede nemen. 

Toen ik Hans Veenemans voor het eerst leerde kennen was hij zo enorm enthousiast over zijn product dat ik er versteld van stond! Het ondernemerschap en zijn visie voor Ecoplant inspireerde me en een jaar later kwamen we in contact. Festiplant was al bedacht maar had nog geen webshop, Hans benaderde mij hiervoor en zo kwamen de gesprekken op gang. Al snel kwam ik erachter dat Hans grootse plannen heeft voor Festiplant waarin hij mij wou betrekken. Dit leidde tot de eerste samenwerking en uiteindelijk mijn nieuwe uitdaging! 
 
Mijn eerste 3 werkdagen begonnen al super bij Ecoplant. De eerste twee dagen werd ik meteen in het diepe gegooid door mee te gaan naar de Festivak beurs in Den Bosch. Hier leerde ik meteen mijn collega’s beter kennen en deed ik mijn eerste beurs ervaring op. Het was heel interessant om te zien dat er op de hele Festivak beurs amper over duurzaamheid werd gesproken. Ik kreeg hierdoor meteen door wat Festiplant kan gaan betekenen in de toekomst van duurzaamheid op de festivals. Met nog een hoofd vol informatie en ervaringen mocht ik op mijn derde dag mee naar de officiële opening van de Ecoplanten bij voetbalclub Heracles. Hier hebben we heerlijk gegeten en gedronken met allerlei Ecoplant genodigden en keken we naar de wedstrijd vanuit de business lounge. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die een betere start kennen!

Volgt u ons al op alle socials? https://linktr.ee/ecoplant.solar